بادام تلخ چیست؟


خطر از بادام زمینی تلخ :

بادام تلخ دار انواع مختلفی از بادام است. بادام تلخ حاوی عصاره اسید پروسیکس است. همچنین به عنوان اسید hydrocyanic شناخته می شود. در حالت خام است. اسید Hydrocyanic محلول هیدروژن سیانید و آب است. این فرآورده ها یک نسخه ارگانیک از سم شناخته شده، سیانور است. بدترین علائم خوردن بادام تلخ می تواند سیستم عصبی شما را خاموش کند، مشکلات تنفسی و حتی مرگ را شامل می شود. حدود هفت تا ۱۰ بادام تلخ غیرممکن می توانند یک کودک را بکشند و تقریبا دوازده تا ۷۰ آجیل می توانند یک بزرگسال ۱۵۰ پوند را بکشند. تعداد دقیق به اندازه آجیل بستگی دارد.

بادام زمینی تلخ وقتی که پخته شده، سمیت خود را از دست می دهد؛ با این وجود، آجیل خام در ایالات متحده ممنوع است. بادام تلخ هنوز در مناطق اروپا و سایر کشورها استفاده می شود. بادام تلخ در داروخانه ها در آلمان فروخته می شود و جزء کریسمس است و یا میوه کریسمس ساخته شده در آلمان است. بادام تلخ برای استفاده در مارسیپان و کوکی ها در اروپا استفاده می شود و می توان آن را در نوع خاصی از شربت شیرین در یونان استفاده کرد.
برای تولید عصاره بادام و لیمو با طعم بادام، می توان بادام تلخ را پردازش کرد. وقتی پخته می شود، اسید پروسیک بیرون می آید.

source : برتر بادام

 دفتر : اورمیه میاندواب خ ۱۷شهریور نرسیده به تقاطع شهدا

 

تلفن تماس : ۰۹۱۴۱۸۳۲۳۹۳


behine بادام ,استفاده ,اسید ,آجیل ,اسید hydrocyanic ,بادام زمینی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیاناتی فرهنگ اسلامی کسب درآمد اینترنتی همه چی موجوده لوازم یدکی پراید پژو ال۹۰ برلیانس هایما تخفیف خدمات طراحی سایت ، بهینه سازی و سئو